VIII Sympozjum "Substancje obce w żywności" : wpływ metod technologicznych produkcji koncentratów spożywczych i artykułów odwodnionych na ich wartość higieniczną, odżywczą oraz właściwości organoleptyczne = VIIIe Symposium " Les matières étrangéres dans les aliments" / [kom. red. A. Hanftwurcel et al.].
Material type:
TextLanguage: French Summary language: English, German, Polish, Russian Series: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ; 80Publication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, dr. 1969.Description: XIX, [1], 709, [1] s. : il., err. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- VIIIe Symposium "Les matières étrangéres dans les aliments"
- Sympozjum"Substancje obce w żywności, 8"
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000145676 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Spis treści i streszcz. ang., niem., pol., ros.
