Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2017.Edition: Wydanie drugie uaktualnioneDescription: 345, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301194123
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145917
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 09 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000145916
Total holds: 0

Strona redakcyjna: Wydanie 2 - 1 dodruk (PWN).

Bibliografia przy rozdziałach.

Dla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz.