Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2017.Edition: Wydanie drugie uaktualnioneDescription: 345, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301194123
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000145917 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 09 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000145916 |
Strona redakcyjna: Wydanie 2 - 1 dodruk (PWN).
Bibliografia przy rozdziałach.
Dla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz.
