Mikrobiologia żywności / Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska.
Material type:
TextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 2014.Edition: Wyd. 4, dodrDescription: 157 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371605369
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 06 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000145977 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 14 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000145976 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 157.
