Baner ze zdjęciem biblioteki

Mikrobiologia żywności : mikrobiologiczne metody badania produktów żywnościowych / Maria Burbianka [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1971.Edition: Wyd. 3 popr. i uzupDescription: 493, [1] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2006937526Inne nry kontrolne: (OCoLC)831231330 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 78431 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000131936
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 031875/3 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000029355
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 031875/2 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000025684
Total holds: 0

Bibliogr. s. 482-486. Indeks.

Burbianka, Maria
  • Field of activity: Biologia.
  • VIAF ID: 162628988
  • ISNI ID: 0000000111784072
  • Occupation: Biolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013564

Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
  • Field of activity: Medycyna.
  • VIAF ID: 159519948