Mikrobiologia żywności : mikrobiologiczne metody badania produktów żywnościowych / Maria Burbianka [et al.].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1971.Edition: Wyd. 3 popr. i uzupDescription: 493, [1] s. : il. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 78431 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000131936 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 031875/3 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000029355 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 031875/2 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000025684 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 482-486. Indeks.
