Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia z higieny i technologii żywności pochodzenia zwierzęcego : praca zbiorowa. Cz. 1 / pod redakcją naukową Marcina Szulca ; autorzy: Leszek Kiszczak, Małgorzata Lindner, Jacek Szczawiński, Marcin Szulc, Jan Tropiło.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : [wydawca nieznany], 1981.Edition: Wydanie IIIDescription: 135 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 830001702X
NUKAT: xx004507503Inne nry kontrolne: (OCoLC)1084525221 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 107516 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000119428
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 107517 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 3 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000119429
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach.

Dla studentów Wydziału Weterynaryjnego.