Ćwiczenia z higieny i technologii żywności pochodzenia zwierzęcego : praca zbiorowa. Cz. 1 / pod redakcją naukową Marcina Szulca ; autorzy: Leszek Kiszczak, Małgorzata Lindner, Jacek Szczawiński, Marcin Szulc, Jan Tropiło.
Material type:
TextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : [wydawca nieznany], 1981.Edition: Wydanie IIIDescription: 135 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 830001702X
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 107516 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000119428 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 107517 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000119429 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
Dla studentów Wydziału Weterynaryjnego.
