Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Możliwości zwiększenia zawartości białka w ziarnie jęczmienia jarego pastewnego : (przegląd literatury) / Jadwiga Pawłowska [et al.].

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Opracowania Problemowe - Centralna Biblioteka RolniczaSzczegóły wydania: Warszawa : Centralna Biblioteka Rolnicza, 1987.Opis: 38, XV s. ; 20 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 130164 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000146321
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. I-XV.

Pawłowska, Jadwiga.