Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia przetwórstwa ziemniaczanego : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Nowotnego ; [aut. Franciszek Nowotny et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1972.Opis: 624, [1] s. : il., err. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mn 08 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000157548
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 80659 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000056057
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 032249/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000025905
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Książka pomocnicza dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczych wyższych szkół rolniczych oraz wydziałów chemii spożywczej politechnik.