Artykuły żywnościowe - Oznaczanie melaminy i kwasu cyjanurowego w artykułach żywnościowych metodą chromatografii cieczowej sprzężonej z tandemową spektrometrią mas (LC-MS/MS) PN-EN 16858 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788381674270
- PN-EN 16858:2017-07
- Numer ujednolicony: PN-EN 16858:2017-07
- Foodstuffs - Determination of melamine and cyanuric acid in foodstuffs by liquid chromatography and tandem mass spectrometry (LC-MS/MS) [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8021 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153195 |
ICS 67.050.
Bibliografia na stronie 25.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza EN 16858:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 lipca 2017 r.
Wprowadza EN 16858:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 lipca 2017 r.