Higiena i profilaktyka w produkcji zwierzęcej. T. 2, Przemysłowy chów bydła, trzody chlewnej i drobiu / Jerzy Mazurczak, Zenon Wachnik.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1978.Edition: Wydanie IDescription: 382, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Przemysłowy chów bydła, trzody chlewnej i drobiu
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 044987 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 5 | Available | 1000040640 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 044179 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 4 | Available | 1000040133 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 044178 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 3 | Available | 1000040132 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 168243 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000138515 |
Total holds: 0
