Metody analizy żywności / Józef Budsławski, Zygmunt Drabent.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1972.Edition: Wyd. 2 zm. i uzupDescription: 403, [1] s. : il., err. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 87750 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000132412 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038087 (Browse shelf(Opens below)) | 22 | Available | 1000039044 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038085 (Browse shelf(Opens below)) | 21 | Available | 1000037486 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038083 (Browse shelf(Opens below)) | 20 | Available | 1000037475 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038448 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000037465 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038438 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000037464 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038439 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000037463 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038451 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000037462 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038450 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000037461 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038090 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000031306 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038088 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000029328 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038091 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000029309 |
Bibliogr. s. 389-391. Indeks.
Podręcznik dla studentów wydziałów rolno-spożywczych wyższych szkół rolniczych, może być również wykorzystany przez studentów kierunków towaroznawczych wyższych szkół ekonomicznych, a także przez pracowników laboratoriów badawczych i przyzakładowych, zajmujących się badaniem produktów żywnościowych.
