Baner ze zdjęciem biblioteki

Cechy histologiczne i histochemiczne mięśni świń, bydła i drobiu a jakość mięsa = Histological and histochemical characteristics of muscles in pigs, cattle and poultry and their relationship with meat quality : rozprawa habilitacyjna / Danuta Kłosowska.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Prace Wydziału Nauk Przyrodniczych - Bydgoskie Towarzystwo Naukowe. Seria B ; nr 31Publication details: Bydgoszcz ; Jabłonna : Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt Polskiej Akademii Nauk, 1984.Description: 76, [49] s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2006922462Inne nry kontrolne: (OCoLC)749815383 Other title:
  • Histological and histochemical characteristics of muscles in pigs, cattle and poultry and their relationship with meat quality
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 057150 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000027581
Total holds: 0

Bibliogr. s. 46-67.

Streszcz. ang., ros.