Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikrobiologia dla przemysłu spożywczego / Teresa Drewniak i Emil Drewniak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, 1971.Wydanie: Wyd. 4 nie zmOpis: 239, [1] s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy: Streszczenie: Ksiąźka zatwierdzona pismem Ministerstwa Oświaty i Szkolnictwa Wyższego jako podręcznik dla kl. I technikum przemysłu spożywczego, specjalność - analiza techniczna w przemyśle spożywczym.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 168597 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000146629
Liczba zamówień: 0

Ksiąźka zatwierdzona pismem Ministerstwa Oświaty i Szkolnictwa Wyższego jako podręcznik dla kl. I technikum przemysłu spożywczego, specjalność - analiza techniczna w przemyśle spożywczym.