Przetwory topione z serów - Obliczanie zawartości dodanego fosforanu w przeliczeniu na fosfor PKN-ISO/TS 18083 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788381821131
- PKN-ISO/TS 18083:2019-05
- Numer ujednolicony: PKN-ISO/TS 18083:2019-05
- Processed cheese products - Calculation of content of added phosphate expressed as phosphorus [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8030 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153331 |
ICS 67.100.30.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO/TS 18083:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 kwietnia 2019 roku.
Wprowadza ISO/TS 18083:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 kwietnia 2019 roku.