Ogólna technologia żywności / pod redakcją Stefana Poznańskiego.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043634 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 12 | Dostępny | 1000039998 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043633 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000039997 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043632 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 10 | Dostępny | 1000039996 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043631 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000039995 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043630 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000039994 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043626 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000029119 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
Ćwiczenia dla studentów Wydziału Technologii Żywności.