Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ogólna technologia żywności / pod redakcją Stefana Poznańskiego.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztynieSzczegóły wydania: Olsztyn : Dział Wydawnictw Akademii Rolniczo-Technicznej, 1977.Wydanie: Wydanie II poprawioneOpis: 195 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043634 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 12 Dostępny 1000039998
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043633 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 11 Dostępny 1000039997
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043632 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 10 Dostępny 1000039996
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043631 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 9 Dostępny 1000039995
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043630 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 8 Dostępny 1000039994
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043626 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000029119
Liczba zamówień: 0

Bibliografia przy rozdziałach.

Ćwiczenia dla studentów Wydziału Technologii Żywności.