Inżynieria przemysłu spożywczego : ćwiczenia laboratoryjne / [oprac. zespół w skł.: Tomasz Jankowski et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 112751 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000111498 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 112639 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000111350 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 054695 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000026797 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 191-192.
Srypt przeznaczony jest dla studentów Wydziału Technologii Żywności.