Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (4) / redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; autorzy: Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Katarzyna Kosior, Karolina Pawlak, Iwona Szczepaniak ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Material type:
TextSeries: Monografie Programu Wieloletniego ; 86 | Rolnictwo Polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2018.Description: 146, [2] strony : ilustracje kolorowe ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376587677
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 158358 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000147704 |
Total holds: 0
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Ewolucja i perspektywa rynków rolno-spożywczych w zadaniu: Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty.
Bibliografia na stronach 138-[147].
