Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (4) / redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; autorzy: Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Katarzyna Kosior, Karolina Pawlak, Iwona Szczepaniak ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Monografie Programu Wieloletniego ; 86 | Rolnictwo Polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2018.Description: 146, [2] strony : ilustracje kolorowe ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376587677
NUKAT: xx004662440Inne nry kontrolne: (OCoLC)1111756621 Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 158358 II (Browse shelf(Opens below)) 4 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000147704
Total holds: 0

Pracę zrealizowano w ramach tematu: Ewolucja i perspektywa rynków rolno-spożywczych w zadaniu: Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty.

Bibliografia na stronach 138-[147].

Szczepaniak, Iwona
Kosior, Katarzyna