Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Oleje roślinne i przeciwutleniacze naturalne jako składniki kształtujące jakość wędlin podrobowych typu pasztetowa / Agnieszka Bilska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ; 512Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2019.Description: 105 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371609299
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 39 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000147683
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 93-105.

Streszczenie w języku angielskim.