Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane prozdrowotne składniki czekolady / Bartosz Kruszewski, Ewelina Markiewicz, Mieczysław Obiedziński.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Współczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności Strony 173-181 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 569 (2011), strony 173-181
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronie 179.

Streszczenie angielskie.

Markiewicz, Ewelina.
Obiedziński, Mieczysław W.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Biologia.
  • Field of activity: Żywność.
  • VIAF ID: 101643398
  • Occupation: Biolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013564