Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia serów topionych / Grażyna Cichosz.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Biblioteczka Majstra MleczarskiegoSzczegóły wydania: Warszawa : Oficyna Wydawnicza "Hoża", 2000.Opis: 111, [1] s. : il. ; 17 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8385038620
NUKAT: zz2006887154Inne nry kontrolne: (OCoLC)749791990 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Si 22 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000064676
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mw 10 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000064653
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 131805 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000049408
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 131804 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000049407
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 109-[112].