Technologia serów topionych / Grażyna Cichosz.
Rodzaj materiału:
TekstSerie: Biblioteczka Majstra MleczarskiegoSzczegóły wydania: Warszawa : Oficyna Wydawnicza "Hoża", 2000.Opis: 111, [1] s. : il. ; 17 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8385038620
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Si 22 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000064676 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mw 10 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000064653 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 131805 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000049408 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 131804 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000049407 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 109-[112].
