Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego i kwasu sorbowego PN-ISO 9231 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2019.Opis: 14 stron : ilustracje ; cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788381935869
- Numer ujednolicony: PN-ISO 9231:2019-08
- Milk and milk products - Determination of the benzoic and sorbic acid contents [Inny tytuł]
- Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego i kwasu sorbowego
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8039 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153411 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.100.01.
Bibliografia na stronie 14.
Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
Wprowadza ISO 9231:2008, IDT ; Zatwierdzona 8 sierpnia 2019 r.
Tłumaczenie normy ISO 9231:2008.
