Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 3, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów / Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Format-AB, 2016.Description: 320 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389184689
NUKAT: xx004007047Inne nry kontrolne: (OCoLC)989741249 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 21/3 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000147888
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 19/3 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000147887
Total holds: 0

Bibliogr. s. 317-320.

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Górecka, Danuta
Limanówka, Halina.
  • Field of activity: Nauczanie.
  • VIAF ID: 250566032
  • ISNI ID: 0000000371095978
  • Occupation: Nauczycielki.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96012952