Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Le Cordon Bleu : szkoła cukiernictwa : 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku / zdjęcia: Olivier Ploton ; tłumaczenie z języka francuskiego: Zofia Pająk.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: French Publication details: Kielce : Wydawnictwo Jedność, 2019.Description: 511, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 29 cmContent type:
  • Tekst
  • Obraz
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788381440400
Other title:
  • Tytuł oryginału: Ecole de la pâtisserie - Le Cordon Bleu : 100 recettes de chef expliquées pas a pas
  • Szkoła cukiernictwa : 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ng 129 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000147904
Total holds: 0

Tytuł oryginału: L'Ecole de la pâtisserie - Le Cordon Bleu : 100 recettes de chef expliquées pas a pas.