Le Cordon Bleu : szkoła cukiernictwa : 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku / zdjęcia: Olivier Ploton ; tłumaczenie z języka francuskiego: Zofia Pająk.
Material type:
- Tekst
- Obraz
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788381440400
- Tytuł oryginału: Ecole de la pâtisserie - Le Cordon Bleu : 100 recettes de chef expliquées pas a pas
- Szkoła cukiernictwa : 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ng 129 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000147904 |
Total holds: 0
Tytuł oryginału: L'Ecole de la pâtisserie - Le Cordon Bleu : 100 recettes de chef expliquées pas a pas.