Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Zasady technologii chemicznéj gospodarskiéj. Cz. 2, O warzeniu piwa, wyrabianiu octu, otrzymywaniu cukru z buraków, wydobywaniu krochmalu i przerabianiu go na cukier, wybijaniu olejów, i.t.p. / przez Józefa Bełzę z uwagami praktycznemi nad warzeniem piwa, przez Karola Kurka.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : nakł. Gustawa Sennewalda, 1840.Opis: 198, [2] s., [1] k. tabl. [złoż.] ; 19 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • O warzeniu piwa, wyrabianiu octu, otrzymywaniu cukru z buraków, wydobywaniu krochmalu i przerabianiu go na cukier, wybijaniu olejów, i.t.p
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Kolekcja Sygnatura URL Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Druki do 1900 r. 30527 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Link do zasobu 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej. 1000155626
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Druki do 1900 r. 30783 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Link do zasobu 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej. 1000155002
Liczba zamówień: 0
Bełza, Józef
  • Obszar działalności: Chemia.
  • VIAF ID: 101705973
  • Zawód: Chemicy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339

Kurek, Karol
  • Obszar działalności: Nauczanie.
  • VIAF ID: 102087522
  • Zawód: Nauczyciele.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96012934