Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ sacharydów na właściwości reologiczne kleiku sieciowanej stabilizowanej skrobi kukurydzianej woskowej z dodatkiem gumy guar / Iwona Sitkiewicz, Michał Wojdyła.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx004837073Inne nry kontrolne: (OCoLC)1153316577 Subject(s): In: Wybrane problemy inżynierii żywności. Warszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011. Strony 253-262 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 558 (2011), strony 253-262
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 260-261.

Streszczenie angielskie.

Sitkiewicz, Iwona.
Wojdyła, Michał.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 308291736