Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ prostych związków fenolowych na procesy fizjologiczne drożdży Saccharomyces cerevisiae / Agata Święciło.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Tematy: W: Problemy współczesnego rolnictwa. Cz. 1 Strony 483-491 W: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 556, cz. 1 (2010), strony 483-491
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 488-490.

Streszczenie angielskie.

Święciło, Agata.
  • Obszar działalności: Biologia.
  • Obszar działalności: Nauczanie akademickie.
  • Obszar działalności: Agronomia.
  • Obszar działalności: Biochemia.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Agrobioinżynierii.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2013017592

  • ORCID: 0000-0002-3351-576X
  • VIAF ID: 15159154320811992547
  • Zawód: Biolodzy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013564

  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877