Technologia browarnictwa. Cz. 1 / Władysław Dylkowski, Tadeusz Gołębiewski.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1963.Description: 400, [4] s. : il. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 129794 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000068419 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 26903 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000050918 |
Aut. cz. 2: Kaczmarek Tadeusz, Rzemieniuk Tadeusz.
Bibliogr. s. [402].
Dla uczniów technikum przemysłu spożywczego, specjalność: browarnictwo.
