Śmietanka - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda kwasowo-butyrometryczna PN-ISO 19660 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382046687
- Numer ujednolicony : PN-ISO 19660:2020-05
- Cream - Determination of fat content - Acido-butyrometric method [Other title]
- Oznaczanie zawartości tłuszczu
- Metoda kwasowo-butyrometryczna
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8047 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153765 |
ICS 67.100.99.
Bibliografia na stronie 20.
Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
Tłumaczenie normy ISO 19660:2018.
Wprowadza ISO 19660:2018, IDT ; Zatwierdzona 19 marca 2020 r.
Wprowadza ISO 19660:2018, IDT ; Zatwierdzona 19 marca 2020 r.
Tłumaczenie normy ISO 19660:2018.