Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Śmietanka - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda kwasowo-butyrometryczna PN-ISO 19660 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2020.Description: 20 stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788382046687
Other title:
  • Numer ujednolicony : PN-ISO 19660:2020-05
  • Cream - Determination of fat content - Acido-butyrometric method [Other title]
  • Oznaczanie zawartości tłuszczu
  • Metoda kwasowo-butyrometryczna
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-8047 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153765
Total holds: 0

ICS 67.100.99.

Bibliografia na stronie 20.

Tekst tłumaczony z języka angielskiego.

Tłumaczenie normy ISO 19660:2018.

Wprowadza ISO 19660:2018, IDT ; Zatwierdzona 19 marca 2020 r.

Wprowadza ISO 19660:2018, IDT ; Zatwierdzona 19 marca 2020 r.

Tłumaczenie normy ISO 19660:2018.

Polska.