Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Specjalności kuchni śródziemnomorskiej / Anna Czerni, Zofia Zawistowska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo "Watra", 1975.Opis: 199, [1] s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 88191 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000051041
Liczba zamówień: 0

Wg okł. rok wyd.: 1974.

Zawistowska, Zofia.
  • VIAF ID: 288739948
  • Zawód: Inżynierowie.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050733