Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ procesu fermentacji kiełbas wieprzowych na skład frakcji sterolowej / Dorota Derewiaka, Mieczysław Obiedziński.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx004917016Inne nry kontrolne: (OCoLC)1183366434 Subject(s): In: Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym. Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010. Strony 65-72 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 552 (2010), strony 65-72
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 70-71.

Streszczenie angielskie.

Obiedziński, Mieczysław W.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Biologia.
  • Field of activity: Żywność.
  • VIAF ID: 101643398
  • ISNI ID: 000000007203530X
  • Occupation: Biolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013564