Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ obróbki termicznej na stabilność barwy miąższu dyni odwadnianego osmotycznie / Agata Pękosławska- Garstka, Andrzej Lenart.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Tematy: W: Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym Strony 177-185 W: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 552 (2010), strony 177-185
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 183-184.

Streszczenie angielskie.

Pękosławska-Garstka, Agata.
  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Żywienie.
  • Powiązana grupa: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 315712006