Wpływ procesu mieszania drobnego mięsa wieprzowego na dokładność szacowania metodą komputerowej analizy obrazu zawartości tłuszczu i wybranych wyróżników jakości technologicznej / Krzysztof Dasiewicz, Mirosław Słowiński, Andrzej Pisula, Marta Chmiel.
Material type:
ArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx004917931Inne nry kontrolne:
(OCoLC)1183366187
Subject(s):
In:
Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym. Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010. Strony 47-55
In:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 552 (2010), strony 47-55
No physical items for this record
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 53-54.
Streszczenie angielskie.
