Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne / redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301212995
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sd 11 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000148619 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 27 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000148581 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.