Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne / redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2020.Opis: XII, [2], 296 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301212995
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sd 11 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000148619
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mh 27 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000148581
Liczba zamówień: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Witczak, Agata.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 298885360