Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ dodatku suszonych wytłoków owocowych i warzywnych w dawkach pokarmowych dla świń na cechy tuczne, rzeźne i jakość mięsa / Marek Pieszka, Mariusz P. Pietras, Władysław Migdał, Tadeusz Barowicz.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx004965762Inne nry kontrolne: (OCoLC)1204350413 Subject(s): In: Żywienie w regulacji rozwoju i produkcyjności zwierząt. Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010. Strony 79-88 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 544 (2010), strony 79-88
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 86-87.

Streszczenie angielskie.

Pietras, Mariusz.
Migdał, Władysław