Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Postęp w naukach o żywności / redakcja naukowa: Mariusz Witczak, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska, Grażyna Gajdek.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2020.Edition: Wydanie IDescription: 110 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379968039
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 158928 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000148785
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 086 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000148658
Total holds: 0

Bibliografia przy artykułach.

Projekt finansowany w ramach programu Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego pod nazwą "Regionalna Inicjatywa Doskonałości" w latach 2019-2022 nr projektu 026/RID/2018/19 kwota finansowania 9542500 zł

Streszczenia artykułów w języku angielskim.

Jaworska, Grażyna
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 78065722