Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ zabiegów technologicznych na stopień uwolnienia składników mineralnych z nasion łubinu białego odmiany Boros / Zbigniew Krejpcio, Eleonora Lampart-Szczapa, Joanna Suliburska, Rafał W. Wójciak, Małgorzata Nogala-Kałucka, Anna Hoffmann.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 522, (2007), strony 379-386 In: Strategie wykorzystania roślin strączkowych = Strategies for the use of grain legumes Strony 379-386
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 384-385.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Niniejsze badania są integralną częścią projektu badawaczego, finansowanego przez Ministerstwo Nauki i Informatyzacji w latach 2005-2007 2 P06T 086 28

Streszczenie angielskie.

Hoffmann, Anna
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 98065631

  • VIAF ID: 42162299312520060637
  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078