Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie aktywności fosfatazy alkalicznej - Cz. 2: Metoda fluorymetryczna dla sera PN-EN ISO 11816-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2021.Description: [2], 17 stron ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382549430
- Milk and milk products - Determination of alkaline phosphatase activity - Part 2: Fluorometric method for cheese (ISO 11816-2:2016) [Other title]
- Oznaczanie aktywności fosfatazy alkalicznej
- Metoda fluorymetryczna dla sera
- a PN-EN ISO 11816-2
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 11816-2:2016-10
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8079 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153796 |
ICS 67.100.30.
Bibliografia na stronie 17.
Tłumaczenie angielskiej wersji Normy Europejskiej EN ISO 11816-2:2016.
Wprowadza EN ISO 11816-2:2016, IDT, ISO 11816-2:2016, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 11816-2:2005 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 10 października 2016 r.
