Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności : monografia / pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788364377457
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108178 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000169584 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108179 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000169585 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 35 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158490 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107438 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000158491 |
Total holds: 0
Bibliografia przy pracach.
Bibliografia po każdym rozdziale.