Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności : monografia / pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, 2020.Description: 171, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788364377457
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108178 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000169584
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108179 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000169585
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 35 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158490
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107438 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000158491
Total holds: 0

Bibliografia przy pracach.

Bibliografia po każdym rozdziale.