Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych : monografia / pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, 2021.Opis: 198 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788364377501
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny MGS-0000293 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Dostępny 1000158482
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nf 10 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158483
Liczba zamówień: 0

Informacja ze strony tytułowej: Monografia wydana w ramach obchodu 20-lecia PWSZ w Chełmie.

Bibliografia przy pracach.