Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych : monografia / pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Kraków : Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, 2021.Opis: 198 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788364377501
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000293 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Dostępny | 1000158482 | ||||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 10 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158483 |
Liczba zamówień: 0
Informacja ze strony tytułowej: Monografia wydana w ramach obchodu 20-lecia PWSZ w Chełmie.
Bibliografia przy pracach.
