Baner ze zdjęciem biblioteki

Zawartość azotanów (V) w warzywach i ich przetworach dostępnych w obrocie detalicznym na tle wymogów WHO/ FAO / Mieczysława Pińska, Elżbieta Wszelaczyńska, Ilona Rogozińska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Azotany w ekosystemach rolniczych Strony 313-322 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 513 (2006), strony 313-322
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 320-321.

Streszczenie angielskie.

Pińska, Mieczysława.
  • Field of activity: Agronomia.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Akademia Techniczno-Rolnicza im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich (Bydgoszcz).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 95016107

  • VIAF ID: 315231366
  • Occupation: Inżynierowie (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2003111212

Wszelaczyńska, Elżbieta.
  • Field of activity: Agronomia.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Akademia Techniczno-Rolnicza im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich (Bydgoszcz).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 95016107

  • VIAF ID: 315231357
  • Occupation: Inżynierowie (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2003111212