Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności / Ewa Sikorska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2019.Description: 333 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788366199026
NUKAT: xx004572564Inne nry kontrolne: (OCoLC)1091269015 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 62 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158614
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 159564 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000158613
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 288-322.

Streszczenie angielskie.

Sikorska, Ewa.
  • Field of activity: Towary.
  • Field of activity: Chemia.
  • Field of activity: Jakość produktów.
  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061536

  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2015066580

  • ORCID: 0000-0002-0425-5807
  • VIAF ID: 101628266
  • ISNI ID: 0000000071948385
  • WIKIDATA ID: Q46816602
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878

  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078