Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię / Hanna Śmigielska ; recenzenci Władysław Kędzior, Zbigniew Krejpcio.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016.Description: 295 stron : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374178839
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nf 11 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158594
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 36 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000158593
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 257-288.

Dostępne również w wersji elektronicznej.

Śmigielska, Hanna.
  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061536

  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2016064734

  • ORCID: 0000-0003-0933-208X
  • VIAF ID: 250527296
  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078

  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878