Baner ze zdjęciem biblioteki

Konsystencja ziemniaków gotowanych i produktów smażonych w zależnosci od zawartości polisacharydów / Elżbieta Rytel, Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita, Grażyna Lisińska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: jakość polskich odmian ziemniaka Strony 601-609 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 511, cz. 2 (2006), strony 601-609
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 607-608.

Streszczenie angielskie.

Rytel, Elżbieta.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 315231578
Tajner-Czopek, Agnieszka.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 164615867
Kita, Agnieszka
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 167221924