Baner ze zdjęciem biblioteki

Zmiany właściwości fizykochemicznych skrobi ziemniaczanej wywołane procesami utleniania / Sławomir Pietrzyk, Teresa Foruna.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: jakość polskich odmian ziemniaka Strony 627-637 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 511, cz. 2 (2006), strony 627-637
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 635-636.

Streszczenie angielskie.

Pietrzyk, Sławomir
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034392

  • VIAF ID: 359164721382402340008