Metody zabezpieczania i utrwalania surowców oraz produktów żywnościowych : studium przypadku : monografia / Barbara Krzysztofik, Tomasz Dróżdż, Zygmunt Sobol, Piotr Nawara, Paulina Wrona ; Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: Kraków : Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, 2015.Opis: 159 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788364377143
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000276 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Dostępny | 1000156348 | ||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mi 25 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156349 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 150-157.
Streszcz. ang.
