Metody zabezpieczania i utrwalania surowców oraz produktów żywnościowych : studium przypadku : monografia / Barbara Krzysztofik, Tomasz Dróżdż, Zygmunt Sobol, Piotr Nawara, Paulina Wrona ; Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788364377143
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000276 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1000156348 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mi 25 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156349 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 150-157.
Streszcz. ang.