Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mleko i ser - Oznaczanie zawartości lizozymu białka jaja kurzego za pomocą wysokosprawnej chromatografii cieczowej PN-ISO 27105 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2022.Opis: 16, [2] strony : ilustracje ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788382858259
Inny tytuł:
  • PN-ISO 27105:2022-06
  • Numer ujednolicony: PN-ISO 27105:2022-06
  • Milk and cheese - Determination of hen's egg white lysozyme content by performance liquid chromatography [Inny tytuł]
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N-8089 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153824
Liczba zamówień: 0

ICS 67.100.01.

Norma Międzynarodowa ISO 27105:2016 Milk and cheese - Determination of hen's egg white lysozyme content by performance liquid chromatography ma status Polskiej Normy.

Bibliografia na stronie 16.

Wprowadza ISO 27105:2016, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 20 maja 2022 roku.

Wprowadza ISO 27105:2016, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 20 maja 2022 roku.

Polska.
Polska.