Mleko i ser - Oznaczanie zawartości lizozymu białka jaja kurzego za pomocą wysokosprawnej chromatografii cieczowej PN-ISO 27105 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382858259
- PN-ISO 27105:2022-06
- Numer ujednolicony: PN-ISO 27105:2022-06
- Milk and cheese - Determination of hen's egg white lysozyme content by performance liquid chromatography [Inny tytuł]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N-8089 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153824 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.100.01.
Norma Międzynarodowa ISO 27105:2016 Milk and cheese - Determination of hen's egg white lysozyme content by performance liquid chromatography ma status Polskiej Normy.
Bibliografia na stronie 16.
Wprowadza ISO 27105:2016, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 20 maja 2022 roku.
Wprowadza ISO 27105:2016, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 20 maja 2022 roku.