Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Managing wine quality. Vol. 2, Oenology and wine quality / edited by Andrew G. Reynolds.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and NutritionPublication details: Duxford ; Cambridge, MA ; Kidlington : Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier, copyright 2022.Edition: Second editionDescription: XVII, [1], 869 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780081020654
  • 9780081020661
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Ub 16/2 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000156556
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Reynolds, Andrew Gordon.
  • Field of activity: Uprawa winorośli.
  • VIAF ID: 170621481
  • Occupation: Uprawiający winorośl.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2003106875

  • Occupation: Producenci wina.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2003106877