Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Validation of food preservation processes based on novel technologies / edited by Tatiana Koutchma.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: London ; San Diego ; Cambridge ; Oxford : Elsevier Academic Press, copyright 2022.Description: XXXI, [1], 254 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780128158883
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mi 26 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156572
Total holds: 0

Bibliografie przy rozdziałach. Indeks.

Koutchma, Tatiana.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 9323512