Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Starch : chemistry and technology / ed. by James BeMiller and Roy Whistler.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Food Science and TechnologySzczegóły wydania: Amsterdam [etc.] : Elsevier/Academic Press, 2009.Wydanie: 3rd edOpis: XX, 879 s. : il. ; 26 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780127462752
Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mn 06 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156638
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

BeMiller, James Noble
  • Obszar działalności: Chemia.
  • VIAF ID: 22225501
  • Zawód: Chemicy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339