Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301221164
- 9788301221171
- Podstawy nauki o żywieniu
Item type | Current library | Call number | Vol info | URL | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 048/1 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156866 | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 159940 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 3 | Available | 1000156864 | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 05/1 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | Link to resource | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Dostępny w IBUK Libra bez ograniczeń w sieci Uczelni lub, po uzyskaniu kodu dostępu, poza Uczelnią. Więcej informacji w Wypożyczalni oraz Czytelniach. | 1000156865 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów uczelni przyrodniczych, medycznych, uniwersytetów i innych, a także żywieniowców, dietetyków, lekarzy i organizatorów turystyki.