Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2019.Wydanie: Wydanie V poprawione i uzupełnioneOpis: 345 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375837940
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190225 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000167013
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 52 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000167014
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107675 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000167015
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mh 07 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156804
Liczba zamówień: 0

Bibliografia przy rozdziałach.