Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375837940
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190225 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000167013 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 52 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000167014 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107675 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000167015 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 07 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156804 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy rozdziałach.